νυφικά άλφα

Νυφικά άλφα

Προσπαθώντας να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα, αναλογιζόμενοι την βαρύτητα της περίστασης επιλέξαμε να συνεργαστούμε μετά από πολλή αναζήτηση με τους πιο αξιόπιστους και ενημερωμένους στις τάσεις οίκους νυφικών. Εισάγοντας νυφικά μόνο από την Ευρώπη καταφέρνουμε να είμαστε συνεπείς τόσο στον χρόνο όσο και στην ποιότητα που υποσχόμαστε. Αποφύγαμε να διαθέτουμε νυφικά προς ενοικίαση χάρην της συνέπειας και της ποιότητας. Με αποτέλεσμα το κάθε νυφικό να είναι καινούριο χωρίς εκπλήξεις και απρόοπτα.

Δημιουργήσαμε ένα πολιτισμένο περιβάλλον θεωρώντας ότι όσοι μας επισκέπτονται πρέπει να απολαμβάνουν την παραμονή τους στον χώρο μας και να γίνονται αποδέκτες μιας ζεστής και μοναδικής φιλοξενίας. Είναι εξίσου σημαντικό οι εντυπώσεις από την επαφή με εμάς όσο και η πώληση.

Δεν θα μπορούσαμε βέβαια εκτός της μεγάλης γκάμας των νυφικών που εισάγουμε από την Ευρώπη να μην εντάξουμε στην collection μας και δικές μας δημιουργίες. Ενημερωμένοι και ενθουσιώδεις με την μόδα, οι συνεργάτες μας σχεδιάζουν πρωτότυπα νυφικά ακολουθώντας τις επιταγές της παγκόσμιας αγοράς. Επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας σας δίνουμε την δυνατότητα να σχεδιάσετε με τους συνεργάτες μας την δίκη σας έμπνευση ή επιλογή.

Επικοινωνια

Join us

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ - Τετ - Σάβ :
10:00 - 15:00
Τρί - Πέμ - Παρ :
10:00 - 14:00 & 17:00 - 20:30

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλ./Φαξ :
+30 210 4173025
Email :
info@istoriesgamou.gr